Zomervakanties

Ook in 2017 brengen wij digitaal het reisprogramma van Polska Travel uit. Wij zijn een Nederlandse Reisorganisatie die al ruim 20 jaar reizen naar Polen organiseert en onder leiding van Co en Teresa Hessing staat.
Onze specialisaties zijn: individuele, groeps- in incentivereizen naar Polen en Tsjechië. Zo hebben wij in 2005 o.a. voor TROS televisie een ledenreis naar Polen georganiseerd.
De talloze bezoeken aan deze landen hebben ons veel kennis en relaties opgeleverd.
Door onze rechtstreekse contacten kunnen wij de in dit programma aangeboden reizen voordelig aanbieden en kunnen wij snel en accuraat reageren op uw aanvraag/boeking.
Al onze reizen zijn ook geheel aan te passen aan uw eigen wensen en verlangens. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via onze contactpagina (e-mail) of telefonisch op ons nummer: 026-3203333 of mobiel: 06-51246529.

 
Een breed scala aan mogelijkheden
In Polen heeft elke streek zijn eigen charme en door de vele mogelijkheden in vervoer en accommodatie is een perfecte vakantie voor elk budget haalbaar.
Wilt u werken aan uw gezondheid/conditie, de rust van het Reuzengebergte of de gezelligheid van een interessante stad, zoals Krakau, Warschau of Gdansk?
Actief zijn met bergbeklimmen, kanoën op stille meren of wandelen in de Nationale Parken? Een ontmoeting met de Europese bizon in het Bialowieza Oerbos?
Of liever een combinatie van dit alles? Polen biedt het u allemaal onder uitstekende weersomstandigheden. Dit geldt ook voor Tsjechië.
Een bezoek aan de gouden stad Praag zal zeker bij u in de smaak vallen.

 
Accommodatie

Naast de accommodaties, genoemd bij onze reizen, kunnen wij in Polen voor u accommodatie reserveren in vrijwel elke plaats.
Voor de overnachting op heen- en terugreis hebben wij in Zary, gelegen op + 10 km. van de Duits/Poolse grens (grensovergang Frost) een uitstekend hotel.
Een 2-persoonskamer is er vanaf  €  46,-- p.p./per nacht en een 1-persoonskamer vanaf €  54,-- per nacht op basis van HP

 Voor meer informatie over vakantiehuizen in Polen kunt u hier klikken.

 Ook autohuur is in Polen mogelijk en daarvoor verwijzen wij u naar deze link: http://www.holidaycars.com/autohuur/?pc=polska

Voor het boeken van een hotel in Polen kunt u ook kijken op: Booking.com.

 

 accommodatie in Zary